ازدواج به سبک ایتالیایی (قسمت سوم)

مهمانی و پذیرایی

  • معمولا ساقدوش عروس و دوماد، مهمونا رو به محلی که با یه سینی شراب ازشون پذیرایی می‌کنن، راهنمایی می‌کنه. قبل از هر غذایی به خانوما شراب شیرین میدن و نوشیدنی های قویتر رو به آقایون تعارف می‌کنن. این به این علته که هر مهمونی به سلامتی عروس و دوماد لبی تر کنه. Per cent’anni ( واسه صدسالگی) جمله ایه که مهمونا اغلب تو این موقع میگن.
  • تموم مردا موقع پذیرایی با بوس کردن عروس هم براش آرزوی خوشبختی می‌کنن و هم سعی می‌کنن لج دوماد رو در بیارن .
  • عروس معمولا یه کیف اطلسی به اسم la borsa داره که مهمونا توش پاکتهای پول میذارن. این پول به خانواده عروس که خرج عروسی به عهدشونه کمک می‌کنه. موقع پذیرایی این کیف رو مادربزرگ یا مادر عروس یا شایدم کس دیگه ای دست می‌گیره. تو بعضی از عروسی‌ها هر مردی که بخواد با عروس برقصه باید تو این کیف پول بذاره.
  • تو بعضی از عروسی‌ها، مخصوصا شمال ایتالیا ساقدوش کراوات دامادو ریز ریز می‌کنه، بعد هر تیکه اشو میذاره تو یه سینی به مهمونا می‌فروشه. پول‌های جمع آوری شده رو به عروس و دوماد میدن تا خرج زندگیشون کنن. دومادایی که زرنگن معمولا تو عروسیشون کراواتای ارزون قیمت می‌زنن .
  • تو عروسی‌های ایتالیایی تاکید زیادی رو غذا میشه. غذا نقطه کانونی جشنه که دوستان وفامیل‌های دو خانواده رو کنار هم جمع می‌کنه .
  • تو رم باستان یه قرص نونو رو سر عروس و دوماد، نصف می‌کردن تا زندگیشون پر برکت باشه. مهمونا خرده های این نونو می‌خوردن و عقیده داشتن خوش شانسی براشون میاره .
  • شام در چند وعده صرف میشه، اغلب بیشتر از 14 وعده .
  • یه نوع شیرینی پاپیونی به نام واندا (wanda) سمبل خوشبختیه و به عنوان شیرینی عروسی ایتالیایی شناخته میشه.
  • بعد از شام به مهمونا یه تیکه از کیک عروسی همراه با قهوه، اسپرسسو یا نوشیدنی های دیگه میدن.
  • ارکستری که آهنگ‌های رقص مهمونا می‌زنه ، ممکنه ماتزورکا (mazzurca – یه نوع رقص شاد لهستانی ) یا تارانتلا (tarantella – یه نوع رقص تند دونفره ایتالیایی) هم بزنه.


  • عروس و دوماد قبل از اینکه شب برن استراحت کنن، یه گلدون یا ظرف شیشه ای رو می‌شکنن. تعداد تیکه ها نشون میده که چند سال به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی خواهند کرد.

یک نظر در “ازدواج به سبک ایتالیایی (قسمت سوم)

  • مرداد ۴, ۱۳۹۴ در ۴:۲۵ ب.ظ
    پیوند یکتا

    ممنون از مطالبتون خیلی استفاده کردم

    پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *